Astrid Lindgrens Verden

Ta med deg eventyret til virkeligheten og dykk inn i Astrid Lindgrens Verden! Her blir barndommens helter levende, og du kan ikke bare møte, men også leke med Pippi, Ronja, Karlsson og hele gjengen. Føl magien mens du utforsker deres naturlige habitat, og vær forberedt på å støte på dem mens du vandrer gjennom parkens fortryllende landskap. Dette er ikke bare en park; det er en levende drøm av eventyr og lek!

Lek

I Astrid Lindgrens Verden er moroa like mangfoldig som karakterene selv! Utforsk de utallige lekeplassene, som den spennende ’Ikke-tråkk-på-bakken-banen’, hvor hvert steg er en del av eventyret. Klatre fryktløst i Mattisborgen, oppdag hemmeligheter og skatter i hvert hjørne. Gjør deg klar for et piratventyr om bord på Hoppetossa, skipet til Pippi Langstrømpes far.

Mat

Matopplevelsene i parken er like mangfoldige som karakterene i Astrid Lindgrens Verden! Enten du vil nyte en egen piknikkurv i et av de idylliske hjørnene, eller la smaksløkene utforske parkens restauranter med alt fra autentisk Småland-mat til de deiligste enkle retter. Utforsk koselige kaféer og sjarmerende matsteder som frister med duftende boller, ferske rundstykker, eller de mest fristende vafler toppet med syltetøy og rømme. Matglede er en del av eventyret her – vel bekomme!

På vei dit

På veien til Astrid Lindgrens Verden fra Hotell Höglund, tar reisen deg gjennom Mariannelund, kjent fra scenene i Emil i Lønneberget. Ikke langt unna ligger det sjarmerende Bullerbyn, kulissen for filmen ”Barna i Bakkebygrenda”. Men vent, det blir mer! Ganske i nærheten ligger også Katthult, stedet der Emil i Lønneberget ble filmet, og her kan du til og med besøke den autentiske snickarboan. Dette er ikke bare en reise til Astrid Lindgrens verden, det er en dypdykk i hennes magiske rike, der hvert sted bærer på historier fra våre favorittbøker og filmer!

Reservasjoner

For enkel tilgang til parken er det bare å reservere Astrid Lindgren World-pakken i resepsjonen vår.

Pakke 1

Pakke 2

Pakke 3

Pakke 4

Reserve online