Hotell Högland

Vi er plassert midt i sentrum av Nässjö, rett ved siden av reisesenteret. Hotellet vårt har hele 112 rom og en egen restaurant med à la carte-meny og en bar. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet.

Frokost

På et hotell er frokosten en viktig ingrediens i besøket og er alltid inkludert i prisen! Det er noe å glede seg til, og du finner både varme småretter, egg og grønnsaker så du holder deg mett lenge. Vi er et allergitilpasset hotell, så gi oss beskjed om du har evt. allergier.

WiFi

Det er gratis WiFi-tilgang på rommene, i restauranten og i lobbyen. 

Wellness-avdelning

Alle våre hotellgjester har gratis tilgang til Wellness-avdelingen med boblebad, massasjestoler og nyoppusset badstue. Merk at det er 18 års aldersgrense, og at avdelingen kan være reservert på fredager og lørdager.

Finn hit

Hotell Högland er et rimelig, firestjerners hotell med 112 rom. Det tar bare ca. 30 minutter å kjøre hit med bil fra Jönköping via riksveg 33. Axamo flyplass ligger ca. 5 mil unna. Med forbehold om tilgjengelighet tilbyr vi også parkering, alternativt i avgiftsbelagt oppvarmet garasje. I garasjen er det også mulighet for lading av elektriske kjøretøy.