SPA

I vår fantastiske Velværeavdeling inviterer vi deg til å senke skuldrene i varme boblebad, nyte en avslappende aromabadstue, trimme kroppen eller bare drømme deg bort i våre komfortable massasjestoler. Dette er stedet der du kommer for å koble av og skjemme bort deg selv. Og det beste av alt – besøket er inkludert i romprisen, uten ekstra kostnader!

Merk: Velværeavdelingen er tilgjengelig i mån av plass. Ved høytid som spaweekend, reserverer vi noen ganger velværeavdelingen på fredager og lørdager for å unngå overbelastning. Vi ønsker også å informere om at velværeavdelingen har en aldersgrense på 18 år, slik at alle gjester skal få en rolig og avslappende opplevelse.

Badetøy og forfriskninger

Har du glemt badetøyet? Ingen bekymringer, du kan enkelt leie det fra resepsjonen. Ønsker du å forfriske deg med en deilig drikk mens du nyter Velværeavdeling, tilbyr vi et utvalg drikkevarer til salgs i resepsjonen. Bare gi beskjed om at du er på vei til Velværeavdeling, og vi gir deg våre eksklusive glass.

For en ekstra nytelsesfull opplevelse ved fotbadet, tilbyr vi et spesialdesignet behandlingssett som du kan kjøpe direkte i resepsjonen. Velkommen til en verden av avslapning og velvære!

Nyt en oppkvikkende opplevelse for både kropp og sjel i vår eksklusive aromabadstue. Vår aromabadstue er designet for å gi deg en unik og avslappende atmosfære, hvor du kan forsvinne inn i en verden av velvære.

 Gi føttene dine den kjærligheten de fortjener med våre avslappende fotbad. Våre fotbad er designet for å skjemme bort føttene dine med varmt vann, og gir deg en luksuriøs spa-opplevelse. For å ta det til neste nivå tilbyr vi også et eksklusivt Spa Kit, komplett med duftende oljer, skum og eksfolierende scrub. Skap ditt eget lille spa-hjørne og ta vare på føttene dine med vårt Spa Kit – en herlig gest for avslapping og velvære

 Opplev øyeblikkelig avslapning og velvære i våre moderne massasje-stoler. Våre stoler er utstyrt med avansert massasjeteknologi som gir deg en skreddersydd massasjeopplevelse. Med forskjellige massasjemoduser og justerbare innstillinger kan du tilpasse behandlingen etter dine individuelle behov. Nyt øyeblikket av avspenning og revitalisering mens de intelligente massasjeprogrammene målrettet arbeider med stresspunkter i kroppen din. La våre massasje-stoler være din egen private oase for velvære, tilgjengelig når du trenger et øyeblikk med avslapping.