Det ultimate konferansehotellet

Velkommen til Hotell Högland – det ultimative valget for din neste konferanseopplevelse! Vår uslåelige geografiske beliggenhet er bare én av mange grunner til å velge oss for ditt kommende bedriftsarrangement. Enten du søker et godt organisert konferansehotell eller planlegger en konferanse med helpensjon eller en effektiv dagskonferanse, har vi alt du trenger for å gjøre arrangementet ditt minneverdig.

Velg Hotell Högland for en konferanseopplevelse utenom det vanlige – der luksus og sikkerhet går hånd i hånd!

Perfekt beliggenhet

Vi er den optimale møteplassen for gjester fra hele landet, med vår strategiske beliggenhet bare 50 meter fra reisesenteret. Med direkte tog fra Stockholm, Göteborg og Malmö er vi enkle å nå, og cirka 80% av Sveriges befolkning kan nå oss innen tre timer. Gjør reisen til Hotell Högland både komfortabel og miljøvennlig.

Dagskonferanser

For dagskonferanser tilbyr vi en komplett opplevelse som inkluderer formiddagskaffe, lunsj og ettermiddagskaffe. I tillegg serveres isvann, frukt og godteri for å holde energinivået oppe gjennom dagen. Konferanselokalet er skreddersydd for å imøtekomme deres behov og sikre en produktiv og komfortabel atmosfære.

Velg vår halvdagspakke for å nyte enten formiddagskaffe eller ettermiddagskaffe, og få tilgang til alle fasilitetene våre for en vellykket konferanseopplevelse.

Luksuriøse konferansepakker med helpensjon

Våre konferanselokaler er utstyrt med topp moderne teknologi, inkludert LCD-prosjektor, gratis WiFi og høykvalitets lydanlegg. Vi tilbyr også friske gruppeområder for effektive møter. For å gjøre konferansen din enda mer behagelig, inkluderer alle våre konferansepakker med helpensjon isvann, frukt og godteri. Vi streber etter å overgå dine forventninger og skape en luksuriøs og produktiv atmosfære.

Velg Hotell Högland for en konferanseopplevelse utenom det vanlige – der luksus og service går hånd i hånd!

Kontakt oss

Vi ser frem til å hjelpe deg med å arrangere din neste konferanse på Hotell Högland. Du er velkommen til å kontakte oss for ytterligere informasjon eller for å reservere ditt konferanserom.

Telefon: +4638013103

E-post: konferens@hogland.se

Eller fyll ut skjemaet nedenfor