Konferanselokaler

Ved bestilling av en konferanselokale tilpasser vårt dyktige personale konferansen deres til det absolutte høyeste nivået. Vår målsetting og ambisjon er å sikre at alle våre gjester er fornøyde og ønsker å komme tilbake.

Vi tilbyr et variert utvalg av moderne og funksjonelle konferanselokaler, utstyrt med avansert teknologi og alt det nødvendige for et vellykket arrangement. Vårt dedikerte team står til disposisjon for å hjelpe dere med alle detaljer, fra teknisk støtte til skreddersydde arrangementer og bespisning.

Uansett om det er en mindre forretningsmøte, en større konferanse eller en spesiell hendelse, legger vi stor vekt på å skape en atmosfære som fremmer produktivitet, samarbeid og kreativitet. Vi er dedikerte til å gi dere en uforglemmelig opplevelse, og vi ser frem til å være vertskap for deres neste vellykkede arrangement.

Small

Lokalene er egnet for konferanser fra 2 til 15 personer. Vi møblerer etter deres ønsker. Lydanlegg og webkamera med 4K-oppløsning er inkludert, samt LCD-projektor. Trådløst 100 Mbps nettverk er også inkludert, og det finnes uttak for kablet internettforbindelse.

Medium

Lokalene er egnet for konferanser fra 15 til 20 personer. Vi møblerer etter deres ønsker. Lydanlegg og webkamera med 4K-oppløsning er inkludert, samt LCD-projektor. Trådløst 100 Mbps nettverk er også inkludert, og det finnes uttak for kablet internettforbindelse.

Large

Lokalene egner seg for konferanser fra 20 personer og oppover. Siden lokalene er romslige, er det gode muligheter for å tilpasse møbleringen etter deres ønsker. De er utstyrt med lydanlegg som også kan brukes til konferanser på Teams, Zoom osv. Webkamera med 4K oppløsning er inkludert, samt LCD-projektor. Trådløst 100 Mbps nettverk er også inkludert, og det finnes uttak for kablet tilkobling til internett.

Kontakt oss

Vi ser frem til å hjelpe deg med å arrangere din neste konferanse på Hotell Högland. Du er velkommen til å kontakte oss for ytterligere informasjon eller for å reservere ditt konferanserom.

Telefon: +4638013103

E-post: konferens@hogland.se

Eller fyll ut skjemaet nedenfor